Despre noi

     Compania SC MATEC CNC TECHNIK SRL, a fost infiintata in aprilie 2005 de dl. Adrian Kreiner, avand ca principala activitate producerea de piese pentru industria automotive. Compania functiona intr-un spatiu inchiriat in Municipiul Sibiu, avand la baza o echipa de 5 angajati si un centru de prelucrare cu comanda numerica.

     SC MATEC CNC TECHNIK SRL are ca obiect principal de activitate Operatiuni de mecanica generala cod CAEN 2562,  cu activitati de strunjire, polizare, frezare, alezare si sudare a pieselor din metal utilizand masinile unelte cu comanda numerica si/sau tehnicile si aparatele conventionale.

 

Scurt istoric

   Evolutia pozitiva a companiei si cresterea numarului de solicitari din partea clientilor a condus in martie 2006 la achizitionarea unui teren in suprafata de  6639 mp in incinta Parcului Industrial Sura Mica, locatie situata la 9 km de Sibiu.

   In anul 2008 societatea isi diversifica oferta de produse, patrunzand si pe piata industriilor de high tech (industrie energetica eoliana sau de transport feroviar).

   MATEC CNC TECHNIK isi extinde domeniul de activitate la finalul anului 2013 prin furnizarea de operatiuni tratamente termice la punctul de lucru deschis in Cugir, judetul Alba, la 100 km de Sura Mica.

   In anul 2014 s-a inceput constructia unei noi hale de productie cu o suprafata totala de 1900 mp, iar pana la finele anului  s-a investit si in spatiu logistic cu o suprafata de 4000 mp, spatiu de birouri – 1000 mp,  41 de centre de prelucrare CNC si 11 mașini de debitat materia prima.
   In anul 2018 compania inaugurează hala de depozitare si logistica, aceasta avand o suprafata totala de 16.683 mp impreuna cu terenul necesar pentru desfasurarea activitatii.

   In 2020 compania achizitioneaza un nou teren, astfel ca in prezent detine o suprafata totala de aproximativ 38.000 mp,    3 hale industriale, are aproape 190 de angajati si un numar de 52 de centre de prelucrare prin aschiere. Tot in acest an se achizitioneaza un numar de 50 roboti industriali Robot Yaskawa Motoman pentru executia cu mai multa precizie si rapiditate a comenzilor.

Valorile companiei

Creatie, inovatie si calitate

   Compania are certificat sistemul de management al calitatii integrat cu sistemul de management de mediu si de sanatate si siguranta ocupationala in conformitate cu cerintele standardului IATF 16949:2016 si ISO 9001:2015, ISO 14001:2005 si OHSAS 1800:2007.

     O contributie esentiala la dezvoltarea companiei si consolidarea pozitiei de furnizor principal/etalon  pentru clienti precum: SCHAEFFLER TECHNOLOGIES GmbH, MAGNA POWERTRAIN GMBH, ZF FRIEDRICHSHAFEN AG etc. a avut-o echipa formata din personal calificat si specializat.

   Compania are resurse financiare adecvate si strategii functionale bine concepute, reusind astfel sa se mentina pe piata oferind produse de calitate clientilor sai.

       SC MATEC CNC TECHNIK SRL se afla intr-o dezvoltare continua si tine pasul cu tehnologii de ultima generatie, rezultand produse de calitate superioara, pentru a-si putea satisface clientii intr-un mod cat mai competent.

Energie solara

   Este un privilegiu să vă informăm că avem posibilitatea de a produce în timp real energie solară în cadrul companiei noastre. Această abordare reflectă angajamentul nostru de a ne concentra asupra soluțiilor ecologice și durabile. Prin aceasta, suntem dedicați să aducem un impact pozitiv în domeniile noastre de activitate, promovând o cultură a sustenabilității și responsabilității sociale corporative. Vom continua să căutăm modalități de a extinde acest sistem de producție solară și de a ne asigura că ne respectăm angajamentele de mediu. Este un pas important pentru compania noastră și suntem mândri să împărtășim această viziune cu clienții și partenerii noștri.

Incepe drumul spre succes ...

Apeleaza la expertii nostri